Матеріал

Як пов’язані стіни Вашого будинку та астма?

      

       Ці два фактори об’єднує таке поняття як «екологічність» матеріалу.

    Люди, котрі страждають на хвороби дихальних шляхів, добре знають, як важливо жити в будинку з якісними стінами. Також більшості відомо, що пусковим фактором для появи бронхіальної астми є підвищена чутливість до агресивних алергенів, наприклад, перебування в приміщенні, ураженому цвілевим грибком (особливо це стосується дітей).

      Основою екологічності житла є стіни, стеля та підлога. Найбільше на екологічність впливають саме стіни.

      То з чого ж складається арболітовий блок?

   В арболітових блоках деревна тріска займає до 90% вмісту. Як мінеральний сполучник використовується цемент від надійних виробників, які мають сертифікат якості на свою продукцію. Арболіт стійкий до біологічного впливу (мікроорганізми, цвіль, грибок, які мають негативні наслідки для здоров'я). Також цей матеріал створює сприятливий мікроклімат у приміщенні за рівнем вологості, тепло- та шумоізоляції.

   Крім того, завдяки пористій структурі він полегшує доступ свіжого повітря в будинок і пасивно провітрює його (при цьому максимально зберігаючи тепло).

       Дуже прогресивно та передбачливо турбуватись про здоров’я та комфорт сім’ї ще на етапі планування будинку, тому що це допоможе не тільки передбачити певні хвороби, а головне – уникнути їх.

     Цікаво, що для виробництва арболіту використовують не нова деревина, а її відходи після обробки. Тому звертаєтесь до нас для будівництва будинку Вашого мрії – це безпечно та екологічно не лише для Вашої родини, але і до навколишнього середовища.

                                      Якісний екологічний будинок – міцна здорова родина – сильна та прогресивна нація!

 

 

 

 

 

Коментувати