Поради

Штукатурки для дому із арболіту

Штукатурка будинку з арболіту. Щоб арболіт повною мірою розкрив усі свої теплотехнічні та звукоізоляційні властивості, арболітові стіни обов'язково треба штукатурити з двох боків. Відсутність штукатурки значно знижує теплотехнічні властивості арболіту. Арболіт дуже пористий матеріал і повітря всередині нього є найкращим утеплювачем, але повітря як утеплювач працює лише у стані спокою. Тому якщо у вас тільки з одного боку стіни штукатурка (наприклад з внутрішньої), а з зовнішнього боку штукатурки немає (наприклад, вентильований фасад або облицювальна цегла), то така стіна здатна функціонувати без проблем, але тепло зберігати вона буде значно гірше, ніж якби вона була оштукатурена.
Так що якщо у вас як обробка використовується облицювальна цегла або вентильований фасад, то зовнішню сторону арболітової стіни рекомендується штукатурити або як мінімум просто затерти тонким шаром цементно-піщаної суміші.
 
Є ще гарні та екологічні глиняні штукатурки, які складається з двох категорій - класичної та нестандартної обробки.
Класичні це базова та фінішна відрізняються текстурою та заповнювачем. Нестандартні варіацією тональності, глибиною та товщиною і універсальністю, вони розкішно красиві. Декоративна глиняна штукатурка втілює мистецтво можливостей, і ви можете просунути матеріальність глиняної штукатурки для досягнення цілком унікальних ефектів. Всі наші штукатурки з натуральної глини підходять для стін і стель, і доступні в стандартних кольорах, а також на замовлення. Кольори ГЛИНЯНОЇ ШТУКАТУРКИ Основні відтінки глиняної штукатурки - червонувато-коричневий, коричневий і сірий. Незамінний у правильному місці та правильно оброблений. Однак, як правило, ми використовуємо декоративні глиняні штукатурки в кінцевій обробці. Існує близько 36 різних варіацій відтінків, створених змішуванням різних відтінків глини. Щоб отримати бажані тони, але ви не можете створити за допомогою глиняних штукатурок, ми додаємо природні пігменти. Хороша зацікавлена ​​людина, на жаль, ви не можете отримати правильний огляд тонів глиняної штукатурки через екран комп’ютера. Ви можете вибрати правильні тони, коли ми відвідуємо ваш об’єкт, і попросити нас принести зразки. Кольори ГЛИНЯНОЇ ШТУКАТУРКИ
Основні відтінки глиняної штукатурки - червонувато-коричневий, коричневий і сірий. Незамінний у правильному місці та правильно оброблений. Однак, як правило, ми використовуємо декоративні глиняні штукатурки в кінцевій обробці. Існує близько 36 різних варіацій відтінків, створених змішуванням різних відтінків глини. Щоб отримати бажані тони, але ви не можете створити за допомогою глиняних штукатурок, ми додаємо природні пігменти. Хороша зацікавлена ​​людина, на жаль, ви не можете отримати правильний огляд тонів глиняної штукатурки через екран комп’ютера. Ви можете вибрати правильні тони, коли ми відвідуємо ваш об’єкт, і попросити нас принести зразки. Краса глиняних штукатурок полягає в багатстві кольорів, тактильності матеріалу та природній пористості. Вони підходить для інтер’єрів, де екологічні показники мають першочергове значення, не обмежуючи при цьому якість оздоблення. Справді, внутрішні якості глини означають, що є можливість для вишуканих тонкощів, а також грайливого дизайну. Дизайнери, роблять глину захоплюючим матеріалом для оформлення інтер'єру. З глиняними штукатурками приємно працювати. Унікальність продукту в чутливості текстури та кольору. Глиняні штукатурки виглядають красиво як основне покриття стін. Майстри оцінили їх як надзвичайно корисні та простими в роботі, у них з'являється багато ідей, і вони швидко виготовляють зразки та фактури різного кольору.
 
У нас ви можете придбати всі варанти глиняних штукатурок, цемент для розчинів, сітки тощо.
Теґи
штукатурка
арболіт
дом из арболита

Коментувати